In het nieuwe jaar gaan we voor een gezonde start! Wil jij 2021 ook op een gezonde en energieke manier starten, zonder extra kilo’s? Doe dan mee aan onze PowerSlim Challenge.

 

De voordelen van PowerSlim:

  1. Een ruim aanbod lekkere, koolhydraatarme producten
  2. Gezond gewichtsverlies
  3. Geen jojo-effect
  4. Persoonlijke begeleiding
  5. Blijvend resultaat

Start nu met ons afslankingsprogramma PowerSlim en ontvang bij aanschaf van het starterspakket de ontbijtbox t.w.v. € 30,- cadeau

 

Afslankcoaching in Linden, Leuven

 

Vraag je gratis infogesprek aan

 

Veelgestelde vragen over PowerSlim

PowerSlim heeft een ruim aanbod aan koolhydraatarme producten. Maar wat wil dat juist zeggen? Koolhydraten zijn korte of lange ketens van aaneengeschakelde suikerdeeltjes. De korte ketens (snelle suikers) in bijvoorbeeld frisdranken en snoep, doen je bloedsuikerspiegel snel stijgen. Het gevolg: een constant hongergevoel, je voelt je continu futloos… Wanneer je koolhydraatarm eet, gaat je lichaam op zoek naar een andere bron van energie, en schakelt het over op vetverbranding. Dit noemen we ketose.
De kostprijs is afhankelijk van jouw afslankingsdoel. In het algemeen bedraagt de prijs ongeveer €90 per week aan producten, de begeleiding is inbegrepen.
Nee, absoluut niet. Tijdens je programma eet je zo’n 6 keer per dag, van honger is er dus nooit sprake. Dat zorgt er ook voor dat je het programma makkelijk volhoudt. Omdat je niet veel koolhydraten binnenkrijgt, neemt je hongergevoel af en heb je minder snel zin in zoet.
Zeker! Vraag jouw gratis kennismakingsgesprek aan: a-linea@skynet.be In dit gesprek geef ik je alle informatie zodat we samen kunnen nagaan of het programma iets voor jou is.

 

Ann De Geest, jouw PowerSlim afslankcoach in Linden en Leuven

Na zelf jarenlang gezocht te hebben naar de sleutel tot een ideaal lichaamsgewicht is bij mij, als apotheker, gaandeweg de fascinatie voor een gezonde voeding, levensstijl en afvallen gegroeid. Daarom startte ik, nu reeds meer dan 6 jaar geleden, mijn eigen afslankstudio in Linden. Door het groot succes heb ik 2 jaar geleden een tweede vestiging geopend in Leuven. Dagelijks concentreer ik mij in die 2 centra met héél veel passie op een individuele afslankcoaching, rekening houdend met ieders persoonlijke situatie.

Ann de Geest afslankcoach Linden en Leuven

 

Ben je klaar om samen te starten?

Vraag dan zeker je gratis infogesprek aan via onderstaande knop. Belangrijk: wil je graag profiteren van de actie? De ontbijtbox krijg je cadeau als je in de maand januari start.

Tot snel!

Groetjes
Ann

Vraag jouw gratis infogesprek aan