Klanten delen hun ervaringen

“Dankzij Ann van A-linea ben ik op 10 maanden tijd 25 kg afgevallen.”

Ik kamp sinds jaren met overgewicht. Ooit ben ik 15 kg afgevallen door een strikt dieet te volgen. Maar al snel had ik die kilootjes terug.

Dankzij Ann van A-linea ben ik op 10 maanden tijd 25 kg afgevallen. En ik heb geen honger moeten lijden. Mijn man lacht omdat ik 6 keer per dag eet. Als je de raad van Ann opvolgt en gemotiveerd bent, gaat het afvallen vanzelf. Dankzij de tussendoortjes en de maaltijden van A-linea kon ik goede resultaten voorleggen. Ann geeft mij nu goede raad om, na het afvallen, een gezonde levensstijl aan te houden. Ik let op mijn voeding en geniet van lekker eten. Ondertussen heb ik de producten van A-linea vervangen door gezonde voedingsmiddelen. En ik let op met koolhydraten.

Ik ben zestig jaar en wou dat ik Ann vroeger had leren kennen. Ik heb nu maatje 38, vroeger was dat maat 46… Ik kan dan ook iedereen A-linea aanraden!

Micheline

“Het fijne is dat je veel contact hebt met je coach.”

Ik had al verschillende manieren geprobeerd om te vermageren voordat ik begon met PowerSlim. Maar niets lukte en zorgde voor een blijvend eindresultaat.

Ik besloot om een kennismakingsgesprek te maken met een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Het eerste gesprek was direct al heel fijn! Toen wist ik dat dit mij wel zou gaan lukken. Na het 3-daagse proefpakket was het eerste resultaat al zichtbaar en ben ik er, kort voor de feestdagen, vol voor gegaan. Met de heerlijke recepten en producten heb ik mijn eigen kerstdiner samengesteld.

Het fijne van PowerSlim is dat je veel contact hebt met je coach. Bij mijn coach kan ik met al mijn vragen terecht, zelfs in het weekend of als ik een dipje heb. Dat heeft mij enorm geholpen om dit resultaat te behalen!

Mijn doel was om af te vallen voor mijn vakantie naar Curaçao, en dat is gelukt! Ik ben nu 12,5kg kwijt en loop weer trots in mijn bikini rond! Samen met mijn coach heb ik mijn doel bereikt!

Yulia

“Ik weet nu hoe ik op gewicht blijf.”

Nieuwsgierig geworden door een lieve vriendin die in mijn ogen heel spontaan maar liefst 20 kilo afslankte, ontfutselde ik haar geheim: PowerSlim. Ik trok de stoute schoenen aan en maakte een afspraak met een coach bij mij in de buurt. Ik koos ervoor om na de zomer te starten zodat ik niks hoefde te missen tijdens mijn vakantie. 

Mijn PowerSlim coach ontving me hartelijk en ik mocht al mijn twijfels spuien: ‘Is het wel iets voor mij?’. Ik heb veel fysieke ongemakken en een culinair weekend met vrienden in het verschiet, ‘Moet ik niet daarna beginnen?’. ‘Nee’ zei mijn coach beslist, je kunt beter nu beginnen en je zult zien dat je meteen resultaat boekt. Ik moet zeggen, door de kookboeken en uitleg wat ik inderdaad vastbesloten om direct te beginnen. En tegen het bewuste vriendenweekend was ik al 4,5 kilo kwijt! In 2 weken!

Ik ben nu 8 maanden verder en ben 15 kilo kwijtgeraakt. Het ging bij mij relatief langzaam maar het bevalt me prima. Het mooiste voor mij aan deze methode is dat mijn hongersignaal in mijn hoofd, dat mij al sinds mijn prille jeugd achtervolgt, nu het zwijgen is opgelegd. Geen honger en de kilo’s vliegen eraf. Ik wil mijn coach bedanken voor alle lieve, bemoedigende woorden en technische uitleg. Ik weet nu wat ik wil wegen en hoe ik op dit gewicht blijf, eindelijk!

Paula

“Iedere maandag begon ik opnieuw!”

Ik had al van alles geprobeerd om te vermageren. Een vriendin van me ging starten met het PowerSlim programma en vroeg of ik mee ging, maar ik dacht “Ik wacht het eerst eens af”. We hadden allebei al zo veel geprobeerd. Totdat ik zag dat het PowerSlim programma haar super goed af ging en ze al snel veel kilo’s kwijtraakte.

Ik besloot om naar een informatieavond te gaan bij een coach bij mij in de buurt en ik ben direct gestart met het PowerSlim programma. Dit was mijn moment! Alleen mijn doel bereiken lukte me niet. Ik besloot om er voor te gaan.

Mijn eerste week was best moeilijk. Ik had een feestje op de planning staan en was bang dat ik honger zou krijgen. Ook mijn weegmoment na deze eerste week vond ik erg spannend. Maar toen ik zag dat ik was afgevallen dacht ik “We gaan ervoor, dit werkt!”.

De PowerSlim producten die ik koos waren erg lekker. Ook op een feestje nam ik af en toe gewoon een wijntje. Gelukkig had ik ook twee vriendinnen die bezig waren met PowerSlim. We konden elkaar steunen en dat was fijn.

Ik voel me super goed en trots! Ik kan het iedereen aanraden.

Miranda

“Doordat ik onregelmatige werktijden heb, ziet mijn dag er altijd anders uit.”

Hoi! Mijn naam is Lotte en ik ben 30 jaar oud. Sinds 2012 woon ik samen met mijn vriend. Ik ben werkzaam als begeleider op een groep voor mensen met een licht verstandelijke handicap al dan niet in combinatie met een psychische stoornis of een justitieel verleden. 

Ik ben begonnen met PowerSlim omdat ik merkte dat de kilootjes er maar bleven bijkomen en ik zelf de motivatie en het inzicht niet had om hier een blijvende verandering in aan te brengen. Op het moment dat ik bij mijn PowerSlim coach voor de eerste keer kwam, woog ik 78,4 kilo. Inmiddels ben ik 16 kilo lichter.

Doordat ik wisselende diensten werk ziet mijn dag er altijd anders uit. PowerSlim heeft fijne en makkelijke recepten. Heel fijn want koken is geen hobby van mij! Door in de ochtend mijn eten voor te bereiden om mee te nemen naar het werk en/of voor 2 dagen te koken was het makkelijk om toch steeds voor een gezonde maaltijd te zorgen. Voorheen at ik mee met de maaltijden op mijn werk, nu doe ik dat (bijna) nooit meer. Ik neem mijn voorbereide maaltijd mee net als mijn tussendoortjes. 

PowerSlim en mijn coach hebben me geleerd dat koken helemaal niet moeilijk hoeft te zijn en dat er veel makkelijke en snelle maaltijden klaar te maken zijn. Door 6 keer per dag te eten kwam ik erachter dat ik minder honger had en hierdoor minder ging eten. Wat ik ook heb geleerd is dat een keer zondigen helemaal niet erg is, maar hou het dan bij die ene keer en houd hier de volgende dag rekening mee.  

Mijn coach heeft me veel hulp geboden, gewoon door er te zijn. Een stok achter de deur, iemand waar je met al je voedingsvragen terecht kan. PowerSlim heeft me geleerd dat je niet veel koolhydraten nodig hebt en dat je ook heerlijke maaltijden kan maken met heel wat minder koolhydraten. 

Wat ik prettig vind aan de producten van PowerSlim is dat je gewoon met de rest mee kan eten, doordat het producten zijn die anderen ook eten. Denk hierbij aan brood, muesli, rijst en bijvoorbeeld wraps. Je wordt geen uitzondering waardoor het dieet niet steeds op de voorgrond staat. 

Nu ik 16 kilo lichter ben voel ik me fitter en zit ik beter in mijn vel. Ik weet nu wat ik wel en beter niet kan doen om een blijvend resultaat te behouden.

Lotte

“Terug van vakantie, zonder extra bagage!”

Voordat ik begon met het PowerSlim programma woog ik 98 kg. Mijn overgewicht is eigenlijk ontstaan tijdens mijn zwangerschap. Ik ben toen ruim 30 kilo bijgekomen.

Mijn overgewicht belemmerde me bij fysieke activiteiten. De schoenen van mijn zoon aandoen werd moeilijker, ik had weinig zin om te bewegen en ik begon zelfs te snurken. Dit allemaal kwam puur door mijn overgewicht. Het moment van besef kwam toen mijn man zei: “Ilse, dat snurken, vreselijk!”

Ik besloot iets aan mijn gewicht te gaan doen en ben begonnen met PowerSlim bij een coach bij mij in de buurt. In het begin was het even wennen doordat ik ineens anders en gezonder ging eten, maar nu is dit een gewoonte geworden. Met de fusilli van PowerSlim heb ik zelf tijdens het afslanken kunnen genieten van een lekkere pasta!

Het afslanken is mij erg goed bevallen. Het ging allemaal heel makkelijk, zelfs zo makkelijk dat ik na het behalen van mijn streefgewicht besloot om mijn doel nog 10 kg extra naar beneden bij te stellen.

Inmiddels heb ik mijn streefgewicht bereikt. Ik voel me nu veel beter, heb weer zin om te bewegen en heb geen vreetbuien meer zoals voorheen.

Deze zomer ben ik lekker op vakantie geweest. En ook op zulke momenten lukt het me tegenwoordig heel goed om me aan mijn gezonde levensstijl te houden. Natuurlijk heb ik ook af en toe genoten van iets lekkers!

Mijn coach was een topcoach. Eerlijk, streng en een enorme kennis van voeding. Een groot contrast met andere diëten die ik heb gevolgd. Naar mijn mening is een coach erg belangrijk. Dankzij mijn coach is het me namelijk gelukt!

Wat ik prettig vind aan de producten van PowerSlim is dat je gewoon met de rest mee kan eten, doordat het producten zijn die anderen ook eten. Denk hierbij aan brood, muesli, rijst en bijvoorbeeld wraps. Je wordt geen uitzondering waardoor het dieet niet steeds op de voorgrond staat. 

Nu ik 16 kilo lichter ben voel ik me fitter en zit ik beter in mijn vel. Ik weet nu wat ik wel en beter niet kan doen om een blijvend resultaat te behouden.

Ilse

“De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had.”

Voordat ik aan PowerSlim begon woog ik 77,8 kg. Na mijn zwangerschap zo’n 12 jaar geleden is mijn gewicht geleidelijk aan beginnen te stijgen. Ik begon last te krijgen van allerlei kwaaltjes: rugpijn, spierpijn en artrose in mijn voeten. Ik was niet blij met mijn lichaam en voelde me futloos.

Ik was me ervan bewust dat ik iets moest gaan ondernemen. Op aanraden van mijn kapper ben ik bij een PowerSlim center bij mij in de buurt terechtgekomen.

In het begin was ik toch een beetje onzeker, of dit me wel ging lukken. Totdat ik de lekkere PowerSlim producten in het starterspakket ontdekte. Ik kreeg een kookboek mee met heerlijke gerechten en om de 2,5 uur mocht ik een PowerSlim product of een lekker gerecht uit het kookboek eten. En dit wel 6x per dag!

Wekelijks had ik een afspraak met mijn coach waar ik werd gewogen en mijn coach mij de nodige informatie en motivatie gaf om weer verder te gaan. Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen “Sandra je hebt het goed gedaan” wist ik waar ik het voor deed.

Door de fijne coaching en de lekkere producten vond ik het PowerSlim programma gemakkelijk om vol te houden. 

Inmiddels ben ik 20kg vermagerd. Ik zal er het nodige aan doen om mijn gewicht te behouden. Ik ben van ver gekomen en heb een heel traject afgelegd. Maar ik weet zeker dat dit me gaat lukken! Ik zit nu veel beter in mijn vel en heb veel meer energie en zelfvertrouwen. Dit heb ik aan mijn coach te danken!

 

Sandra

“Ik eet weer koolhydraten, maar met mate.”

k was aan het sporten in de sportschool, toen ik het succesverhaal opving van een medesportster. Ze vertelde dat ze haar doel had weten te behalen met de PowerSlim methode, dus ik raakte geinteresseerd en luisterde stiekem mee. Want ik vond dat er bij mij ook wel wat mocht gebeuren. Ik wilde graag weer goed in mijn vel zitten!

Ze had het over een PowerSlim coach bij haar in de buurt. Ik hoorde haar vertellen dat ze daar altijd heen ging omdat het zo’n fijne coach was en dat een PowerSlim een methode is die gemakkelijk vol te houden is.

De naam heb ik in mijn geheugen geprent en daarna heb ik haar direct op internet opgezocht. Zo ben ik bij haar in de praktijk beland. Met als gevolg dat ik zelf ook het PowerSlim programma ben gaan volgen en inmiddels mijn doel bereikt heb!

Ik voel me nu veel beter en zit beter in mijn vel. Inmiddels eet ik wel weer koolhydraten af en toe, maar met mate. Ik heb een nieuwe manier van eten aangeleerd. Toegevoegde suikers eet ik niet meer en dat levert mij veel meer energie op. Mijn lijf is happy en dat merk ik ook aan mijn kleding. Iedereen die graag weer lekker in zijn vel wil zitten kan ik PowerSlim aanraden!  

Saskia

Zoek je een weg naar een evenwichtige balans?

Sociale media

Vestigingen A-linea

LINDEN
Tempelstraat 53
3210 Linden

Steeds op afspraak.

0473 97 51 95
a-linea@skynet.be

LEUVEN
Naamsestraat 104
3000 Leuven

Steeds op afspraak.

0473 97 51 95
a-linea@skynet.be

A-Linea Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor handige tips, recepten en acties.Privacybeleid*