Ik kan je zelf meer vertellen over ons afslankingsprogramma PowerSlim, maar het is even interessant om de ervaringen van onze PowerSlimmers te lezen. Zo ontdek je hoe zij het programma ervaren, en wat uiteindelijk hun resultaat is. Vandaag vertelt Faye meer over haar ervaring met PowerSlim.

 

De ervaring van Faye

De beslissing om met PowerSlim te starten is er gekomen op het moment dat ik besefte: ‘Het is nu of nooit!’. Ik voelde mij al enige tijd niet meer goed in mijn vel en wou absoluut gaan werken aan mijn gezondheid. Ik heb immers jonge kinderen en wil uiteraard zo lang mogelijk fit, actief en gezond blijven.

In het begin was er wel een zekere angst: ‘Wat als ik het weer niet kan? Wat als ik het weer niet kan volhouden? Wat als ik nadien weer bijkom?’… Deze keer was het echter anders en heb ik die angsten overwonnen omdat ik wist dat ik er niet alleen voor stond en omdat Ann, mijn coach, mij leerde te geloven in mijzelf en die angsten te lossen omdat ze verlammend werken. Daarom was die coaching voor mij zo belangrijk. Moest ik er alleen hebben voorgestaan was het waarschijnlijk weer niet gelukt. Elke week op consultatie werd de voorbije week overlopen en kwam ik met een positief gevoel buiten waardoor ik er de volgende week weer vol goede moed en 100% gemotiveerd tegen aan kon.

Het PowerSlim systeem is een wetenschappelijk onderbouwd systeem. Het is belangrijk om dit goed te begrijpen maar Ann legt dit heel goed uit en éénmaal je het beet hebt is het héél eenvoudig. Bovendien kon ik met al mijn vragen steeds bij Ann terecht. De PowerSlim producten zijn heel lekker; natuurlijk is het net zoals bij gewone voeding: sommige producten lust je liever dan andere.

Momenteel heb ik mijn streefgewicht bereikt en nu is de opvolging heel belangrijk. De begeleiding stopt immers niet als je je doel hebt bereikt. Ik kan steeds bij mijn coach terecht voor de spreekwoordelijke ‘stok achter de deur’. Iedereen wil graag afvallen maar iedereen wil nadien ook mooi op zijn streefgewicht blijven, toch? Ik weet dat dit mij zal lukken daar ik ten allen tijde bij Ann terecht kan.

Voel je je, net als ik vroeger, niet goed in je vel en wil je er gaan aan werken? Eén adres: A-linea Afslankcoaching bij Ann, want als ik het kan, kan jij het ook! 😉

Faye B. uit Bertem, 38 jaar

 

Wil je ook graag starten?

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer als het gaat over afslanken en gezonde voeding? Als afslankcoach help ik jou in mijn centers in Leuven en Linden op weg naar een gezonde levensstijl.
Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend, ik geef je graag alle informatie over het programma.

Vraag je gratis kennismakingsgesprek aan