Wil je in de zomer stralen in je favoriete outfit? En wil je graag die extra kilo’s verliezen zodat je vol zelfvertrouwen kan genieten van de zon?
Ik begeleid je graag op weg naar een gezonde levensstijl. Met PowerSlim verlies je op een gezonde manier gewicht, en kan je terwijl ook genieten van lekker eten.

 

Wat is PowerSlim? PowerSlim heeft een uitgebreid gamma aan koolhydraatarme maar eiwitrijke producten. Die zijn even lekker maar gezonder waardoor je gewicht verliest. Koolhydraten zorgen er namelijk voor dat je geen gewicht verliest. Het zijn vooral de snelle koolhydraten die je bloedsuikerspiegel snel doen stijgen. Die vind je onder andere in witte pasta, wit brood, witte rijst, frisdranken, snoepgoed (…) Door die snelle stijging snak je steeds naar suiker en heb je snel terug honger. Met PowerSlim beperk je jouw koolhydraatinname waardoor je gezond gewicht verliest. Het assortiment bestaat uit tussendoortjes zoals koekjes of chips, smoothies, pasta, sauzen,… Geen shakes dus, maar heerlijke producten.

 

Resultaten van PowerSlimmers

powerslim gewicht verliezen
Ik had al van alles geprobeerd om af te vallen, maar telkens zonder resultaat. Ik vertelde mijn nicht hierover en zij adviseerde me om eens contact op te nemen met een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Haar vriendin was namelijk ook PowerSlim coach en daar had ze veel goede verhalen over gehoord.

 

Ik voelde me niet goed in mijn lichaam
Ik heb de volgende dag direct contact opgenomen en een afspraak vastgelegd. Dit was ook de dag dat ik een knop heb omgedraaid en al begonnen ben met gezonder te eten (of wat ik dacht dat gezond was). De belangrijkste reden was dat ik me heel slecht voelde in mijn lichaam. Ik ben nooit te zwaar geweest maar nu was ik dat wel. Ik vond geen mooie kledij meer, ik had een buikje (een collega vroeg me zelfs of ik zwanger was) en mijn benen schuurden tegen elkaar als ik stapte. Ik was toen ook een emotie-eter. Waardoor ik me nadien nog slechter voelde, want ik had juist een zak chips leeggegeten.

 

Mijn PowerSlim traject
Toen ik bij mijn PowerSlim coach binnenkwam schaamde ik me voor mijn gewicht, maar gelukkig stelde ze me direct op mijn gemak. Ik had direct een goed gevoel bij haar. Ik had ook eindelijk iemand gevonden die naar me luisterde en me niet veroordeelde, iemand die me verstond. Mijn coach luistert en geeft raad, soms kreeg ze het ook te verduren als ik me niet goed voelde in mijn vel of opgejaagd van het werk kwam. Ik voelde me nadien direct schuldig maar mijn coach bleef altijd rustig. Naast de persoonlijke begeleiding van een coach vind ik het heel fijn dat je tijdens het PowerSlim programma structuur krijgt in je eetpatroon. Om de 2 á 2,5 uur had ik een eetmoment. Ik ben iemand, als ik iets doe moet dat goed zijn. Dus ik houd me ook strak aan mijn eetpatroon. Dit patroon heb ik nog altijd en ga ik ook behouden. Ik weet nu waar ik op moet letten, wat ik kan eten en hoeveel koolhydraten ik ongeveer kan nemen. Mijn coach heeft me ook geleerd om etiketten te lezen. Ik heb in het hele traject denk ik twee keer stilgestaan, dat ik niet was afgevallen. De eerste keer wilde ik direct opgeven maar mijn coach heeft me toen een peptalk gegeven om door te zetten. Ons doel was 25 kg afvallen en het zijn er 26 geworden. Ik ging van maat XXL naar S. Het eerste dat ik nieuw gekocht heb was een kleedje en shortjes want die had ik al 8 jaar niet meer gedragen! Ook heb ik afgelopen zomer, na 8 jaar, weer een bikini aan gehad.

 
 

Start voor eind april, en krijg het kookboek “Uit de hand van Topchefs” ter waarde van €69 cadeau, als je fase 1 volgens schema afwerkt.

Dit is een extra motivatie om er samen voor te gaan!

sterrenchef boek Powerslim

Wil je graag voor de zomer nog enkele kilo’s kwijtspelen? Neem contact met me op:

 

 

Vraag je gratis kennismakingsgesprek aan