Afslanken met PowerSlim

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Onze diëtisten gaan hierbij altijd uit van de laatste wetenschappelijke inzichten.

PowerSlim betekent niet minder eten maar ànders eten. Het heeft een ruim assortiment van ruim 125 producten bestaande uit kwalitatief hoogstaande voedingsmiddelen maar ook vis, vlees en groenten staan op het menu.

Het programma is dan ook perfect in te bouwen in een normaal gezinsleven. Honger lijden is helemaal niet aan de orde want je moet om de 2-2,5 uur eten; dus ongeveer zo’n 6x/dag. Verbaasd? Probeer het eens ! Duizenden mensen zijn je reeds succesvol voorgegaan!

"PowerSlim heeft mij op een snelle manier terug geleid naar mijn vroegere ideale gewicht.”

 

Ik ben zelfs meer afgevallen dan ik voorzien had maar het allermooiste is dat ik gaandeweg terug een gezond eetpatroon heb aangenomen en dat het mij nu heel duidelijk is hoe ik op mijn ideale gewicht kan blijven…

 

Kathleen VDB

"Het was pittig maar met de juiste coaching werd afvallen op den duur niet meer moeilijk.”

 

Ik heb nu mijn ideale gewicht van vele jaren geleden terug en de opvolging zorgt ervoor dat ik nu ook op mijn gewicht kan blijven omdat ik nu geleerd heb hoé ik dat kan doen. Ik ben heel tevreden met het resultaat en zou het aan iedereen aanraden.

 

Tamara H.

Zoek je een weg naar een evenwichtige balans?

Sociale media

Vestigingen A-linea

LINDEN
Tempelstraat 53
3210 Linden

Steeds op afspraak:
di t.e.m vrij: voormiddag + avond

0473 97 51 95
a-linea@skynet.be

LEUVEN
Naamsestraat 104
3000 Leuven

Steeds op afspraak:
di t.e.m vrij: namiddag
(woensdag enkel sport + shop)

0473 97 51 95
a-linea@skynet.be

A-Linea Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor handige tips, recepten en acties.Privacybeleid*