Afslanken met PowerSlim

Hoe werkt PowerSlim

PowerSlim betekent niet minder eten, maar ánders eten!

Het afslankprogramma heeft 3 fases met elk ongeveer 6 eetmomenten per dag.

Fase 1: De afvalfase

In deze fase ga je actief aan de slag met het verliezen van het gewicht. Het is daarbij belangrijk dat het gewicht vlot daalt want als je te langzaam afvalt is de motivatie al snel verdwenen, toch? Als jouw persoonlijke voedingscoach volg ik je hier wekelijks op.

Fase2: De overgangsfase

Ben je 80% van je gewenste gewichtsverlies kwijt, dan gaan we langzaam, maar zeker, de specifieke PowerSlim producten terug vervangen door ‘gewone voedingsmiddelen’ zoals brood, graanproducten en fruit. Ik houd hierbij steeds nauwgezet in het oog hoe jouw lichaam reageert op elke introductie van een nieuw voedingsmiddel. Tenslotte is elk lichaam uniek en reageert het op zijn eigen, unieke manier.

Fase 3: De stabilisatie fase, gevolgd door gewichtsbehoud

Je hebt je doel bereikt. In deze fase gaan we samen op weg om dat ideale gewicht ook te behouden. Deze fase is minstens even belangrijk als de eerste fase.

Ze zorgt er immers voor dat je niet hervalt in je oude (slechte) eetgewoonten. Terugvalpreventie, onder de vorm van een opvolgprogramma van 1 jaar, is een héél belangrijk onderdeel van het programma.

Zoek je een weg naar een evenwichtige balans?

Sociale media

Vestigingen A-linea

LINDEN
Tempelstraat 53
3210 Linden

Steeds op afspraak.

0473 97 51 95
a-linea@skynet.be

LEUVEN
Naamsestraat 104
3000 Leuven

Steeds op afspraak.

0473 97 51 95
a-linea@skynet.be

A-Linea Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor handige tips, recepten en acties.Privacybeleid*