Andere producten

Lashiel: 100% Belgisch en de allereerste afslank-en detox soda zonder koolhydraten!

 

Het zit boordevol vitamines en mineralen en heeft een subtiele hibiscus en wilde aardbei smaak. Het combineert detox met een slimming effect, waardoor dit de ideale dorstlesser is tijdens jouw afslanktraject, of wanneer je op zoek bent naar een gezond alternatief voor suikerrijke frisdranken.

 

Supplementen die het afslankproces ondersteunen

Magnesium & Vitamine B Complex

Magnesiumglycerofosfaat zorgt voor een betere concentratie, het verbetert stramme en stijven spieren en zorgt ervoor dat je stressvrij kan genieten. Taurine maakt je fitter en actiever. Vitamine B-complex zorgt voor meer energie, bevordering van de stofwisseling, een betere weerstand en het verbetert vermoeidheid.

Afslankformule

Dit supplement bevat magnesiumoxide element, guargom & guarana, boldo, citroenmelisse, L- arginine en groene thee. Het bevordert je darmtransit, onderdrukt het hongergevoel, helpt giftstoffen te elimineren, geeft je vetverbranding een boost en zorgt voor meer energie. 

Collageenbooster 

Bevat Viscollageen peptiden + biotine + Vit C. Draagt bij tot oxidatieve celbescherming, een normale collageenvorming, en om de normale functies van huid en haar te behouden. 

supplementen afslanking

Vitamine D3

Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van je immuniteit en weerstand, een normale werking van de spieren, gezonde tanden en de opname van calcium door de botten. 

Vetbinder & eetlustremmer 

Bevat Plantaardige Chitosan KiOnutrimCsG, Choline (Bitartraat 630 mg organische vorm) en Chroom. Zorgt voor vermindering van absorptie van vetten uit de voeding. Draagt bij tot
een normaal metabolisme van vet en macronutriënten. Het zorgt voor de instandhouding van normale bloedsuikergehalten.

Vestigingen

Linden
Tempelstraat 53
3210 Linden

Steeds op afspraak:
di t.e.m vrij: voormiddag + avond

0473 97 51 95
a-linea@skynet.be

Leuven
Naamsestraat 104
3000 Leuven

Steeds op afspraak:
di t.e.m vrij: namiddag
(woensdag enkel sport + shop)

0473 97 51 95
a-linea@skynet.be

A-Linea Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor handige tips, recepten en acties.Privacybeleid*