Oefensessies met Power Plate

Afslankingsproces versnellen met de Power Plate

Het resultaat van het afslankingsproces wordt voor 70 à 80% bepaald door de juiste voeding. Lichaamsbeweging is hierbij evenwel synergistisch, d.w.z. dat lichaamsbeweging het afslankingsproces wel gaat versterken en versnellen. Bovendien is het van kapitaal belang bij het ontwikkelen van een gezonde levensstijl die een leven lang is vol te houden.

Idealiter hebben we zowel een duursport nodig, voor de vetverbranding, als een krachtsport voor de spieropbouw. Evenwel, door ons jachtig bestaan in de hedendaagse maatschappij, is onze vrije tijd hiervoor, spijtig genoeg, soms redelijk beperkt…

Waarom de Power Plate

De Power Plate brengt, door haar oscillatiesysteem, de spieren meermaals per seconde (=frequentie) uit evenwicht. Onze spieren gaan dit evenwicht telkens reflexmatig proberen te herstellen. Dit fenomeen zorgt ervoor dat 20’ minuten trainen op een Power Plate overeenkomt met 1,5 u conventionele training. Ideaal voor mensen met weinig tijd dus…

Afslanken – verstevigen – anti-cellulite

De Power Plate zorgt voor de opbouw van de spiermassa waardoor de vetverbranding stijgt. Daardoor gaat het silhouet verbeteren en dat maakt de Power Plate een ideale partner bij het afslankingsproces.

Tevens verhoogt de bloedcirculatie en de lymfedrainage waardoor afvalstoffen effectief worden verwijderd en cellulite en plaatselijke probleemzones ( buik- heup – bovenarmen – bovenbenen) heel gericht kunnen aangepakt worden.

*Geldigheid van de abonnementen is 6 maand na startdatum, de niet-opgenomen beurten kunnen niet terugbetaald worden.

Sociale media

Vestigingen A-linea

LINDEN
Tempelstraat 53
3210 Linden

Steeds op afspraak.

0473 97 51 95
a-linea@skynet.be

LEUVEN
Naamsestraat 104
3000 Leuven

Steeds op afspraak.

0473 97 51 95
a-linea@skynet.be

A-Linea Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor handige tips, recepten en acties.Privacybeleid*