Afslanken, dat doe je niet alleen. Het succes zit in de combinatie van sterke begeleiding en een goed systeem. Als coach help ik ieder jaar opnieuw heel wat mensen op weg naar een gezonde levensstijl en nog belangrijker: een blijvend resultaat. We willen niet dat jij hervalt, daarom blijf ik jou ook na je ‘parcours’ begeleiden.

Maar wat vinden klanten nu eigenlijk van A-Linea Afslankcoaching?

Dat is natuurlijk nog zoveel interessanter, want zij kunnen echt hun ervaringen met jou delen. Ik vroeg ze om kort hun ervaring met mij te delen.

 

 

 

Werk je samen met mij aan een gezonde levensstijl?

Ik help je graag bij jouw doel. Boek jouw vrijblijvend kennismakingsgesprek via deze link: https://afslanken-alinea.be/contact-gratis-infogesprek/

Na zelf jarenlang gezocht te hebben naar de sleutel tot een ideaal lichaamsgewicht is bij mij, als apotheker, gaandeweg de fascinatie voor een gezonde voeding, levensstijl en afvallen gegroeid. Daarom startte ik, nu reeds meer dan 6 jaar geleden, mijn eigen afslankstudio in Linden. Door het groot succes heb ik 2 jaar geleden een tweede vestiging geopend in Leuven. Dagelijks concentreer ik mij in die 2 centra met héél veel passie op een individuele afslankcoaching, rekening houdend met ieders persoonlijke situatie.

 

Ann de Geest afslankcoach Linden en Leuven